کارگران طرح آبیاری کارون بزرگ تجمع کردند
صبح دیروز گروهی از کارگران شرکتی بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی کارون بزرگ برای پیگیری وضعیت شغلی خود در محوطه داخلی شرکت تجمع کردند.
به گزارش ایلنا، یکی از کارگران در این باره گفت: از سال ۹۵ حدود ۱۵۰ کارگر شرکتی طرح آبیاری کارون بزرگ خواهان تبدیل وضعیت و عقد قرارداد مستقیم با کارفرما بودند که از این تعداد حدودا ۸۰ نفر از کارگران قبل از سال ۱۴۰۰ تبدیل وضعیت شده اما وضعیت استخدامی حدود ۳۵ کارگر بهرغم ارائه مدارک استخدامی به سازمان آب و برق خوزستان هنوز مشخص نیست.
وی با بیان اینکه به دفعات از مدیران شرکت درخواست تبدیل وضعیت شغلی خود را همانند سایر همکاران کردهایم و در هر دور مدیران و مسئولان فقط وعده میدهند، گفت: سازمان آب و برق خوزستان باید تکلیف خود و کارگران شرکتی زیرمجموعه خود را مشخص کند تا کارگران امنیت شغلی و معیشتی پیدا کنند.
دیدگاه تان را بنویسید