احتمال عرضه ۳ شرکت جدید در بورس تهران

مدیر پذیرش بورس تهران می‌گوید احتمال دارد تا پایان سال جاری سه شرکت در بورس عرضه اولیه شوند.

اسماعیل درگاهی در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه کدام صنایع احتمال دارد در آینده نزدیک به بورس بیایند، گفت: صنایع درمان و آموزش از جمله صنایعی است که می‌تواند وارد بازار سرمایه شود. از طرفی ورود فروشگاه زنجیره‌ای به بورس راه را برای حوزه لجستیک و زنجیره تأمین باز کرد.

وی ادامه داد: حوزه ماکیان هم می‌تواند حوزه مناسبی باشد که قرار است در این مورد یک شرکت به بورس وارد شود.

مدیر پذیرش بورس تهران در پاسخ به اینکه آیا صنعت هتلداری هم به بورس خواهد آمد گفت: باید فضای قیمت‌گذاری هتل‌ها رقابتی‌تر شود البته از آنجا که هتل در فرابورس پذیرش شده است این صنعت را برای بازار سرمایه جدید نمی‌بینیم.

درگاهی در پاسخ به اینکه آیا تا پایان سال عرضه اولیه دیگری خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: تا آخر سال سه شرکت آماده عرضه هستند.

مدیر پذیرش بورس تهران در پاسخ به اینکه مشکل عرضه پتروشیمی نوری در بورس چیست گفت: پتروشیمی نوری هنوز گزارش‌های مالی ۶ ماهه‌اش را افشا نکرده است.

به گزارش ایسنا، تاکنون در سال جاری ۵ شرکت در بورس اوراق بهادار تهران عرضه اولیه شده‌اند و سه شرکت سیمرغ، تأمین سرمایه نوین و پلی پروپیلن جم سه شرکتی هستند که احتمال دارد تا پایان سال جاری در بورس عرضه شوند.

    


در زمینه کارآفرینی  ایران و هند تفاهمنامه  2 میلیون دلاری امضا کردند

همکاری‌های ایران و هند در حوزه کارآفرینی با امضای تفاهمنامه‌ای به ارزش 2 میلیون دلار گسترش می‌یابد.

به گزارش تارنمای صندوق کارآفرینی امید، این تفاهمنامه (دوم اسفندماه) در حیدرآباد هند به امضای «اصغر نورالله زاده» مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید جمهوری اسلامی ایران و «سانیل شوکلا» رئیس موسسه توسعه کارآفرینی هند، رسید.

بر اساس این تفاهمنامه که در حاشیه کنفرانس دوسالانه بین المللی توسعه کارآفرینی در هند امضا شد، مرکز تخصصی کارآفرینی کسب و کارهای خرد و کوچک هند- ایران در تهران ایجاد می‌شود. برگزاری دوره‌های تخصصی آموزشی، تبادل دانش برای شناسایی ظرفیت‌های کارآفرینی، اجرای برنامه‌های توسعه کارآفرینی و تامین مالی خرد از وظایف این مرکز است.

هند از موفق‌ترین کشورها در توسعه کسب و کارهای خرد و کوچک در جهان به شمار می‌رود و اجرای این تفاهمنامه می‌تواند به استفاده از تجربیات این کشور در توسعه کارآفرینی، سیستم تامین مالی کسب و کارهای خرد و کوچک بویزه در مناطق روستایی و حاشیه شهرها و کمتربرخوردار در ایران منجر شود.

علی ربیعی، رئیس هیات مدیره صندوق، هیات ایرانی را در این سفر سرپرستی می‌کند.

رایزنی با مدیرعامل بانک توسعه صنایع کوچک هند، مدیرعامل بانک تعاون هند، مدیرعامل بانک توسعه کشاورزی هند و مدیرعامل بانک زنان هند از دیگر برنامه‌های این سفر بود.