کاهش مصرف ۵۰ درصدی گوشت و ۳۰ درصدی مرغ در کشور
دبیر انجمن صنعت بستهبندی گوشت و مواد پروتئینی کشور گفت: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته مصرف گوشت ۵۰ درصد و مصرف مرغ ۳۰ درصد کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، مسعود رسولی، ادامه داد: این کاهش تقاضا باعث شده که شرکتهای بستهبندی با مشکلاتی روبهرو شوند. زیرا برای تولید "مشخصی" هزینه کردهاند، اما به دلیل کاهش تقاضا تولیدات آنها نیز کم شده است. این شرکتها اگر تعدیل نیرو کنند به راحتی نمیتوانند نیرو جذب کنند و اگر نیروهای خود را نگه دارند دخل و خرجشان به هم نمیرسد.
وی در پاسخ به اینکه آیا بالاتر بودن قیمت گوشت و مرغ بستهبندی شده علت کاهش تقاضای این محصولات در بازار نیست، گفت: بستهبندی محصولات از نظر ما هزینه اضافی ندارد، زیرا بسته بندی سودش را از ضایعات بدست میآورد. به عبارت دیگر وقتی مردم مرغ کامل خریداری میکنند پوست و ضایعات آن را دور میریزند، ولی شرکتهای بستهبندی ضایعات را میفروشند و از پول آن برای بسته بندی استفاده میکنند.
دیدگاه تان را بنویسید