اولین گوشی «5G» جهان ب

ه بازار عرضه می شود

شرکت «اسپرینت» (Sprint) قصد دارد در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی، اینترنت نسل پنجم را با استفاده از گوشی‌ هوشمند ساخت «ال‌جی» به بازار عرضه کند.

 شرکت «اسپرینت» که ازغول‌های مخابراتی جهان است، به تازگی اعلام کرده است که در حال همکاری با شرکت «ال‌جی» است تا یک گوشی هوشمند با قابلیت پشتیبانی اینترنت «5G» را تا نیمه‌ نخست ۲۰۱۹ میلادی، به بازار عرضه کند.

قیمت این گوشی در آینده مشخص خواهد شد و فناوری «مایمو» قادر به پشتیبانی اینترنت نسل پنج خواهد بود.

«مایمو»، عبارت اختصاری چند ورودی و چند خروجی و مشتمل بر انتشار امواج برای سیستم‌های مخابراتی «بی‌سیم» است، بدین صورت که در هر دو طرف فرستنده و گیرنده از چند آنتن استفاده می‌شود.

این فناوری سرعتی را پشتیبانی می‌کند که ۱۰ برابر سریع‌تر از سیستم‌ «فناوری تکامل بلند مدت» ( LTE) است.

«فناوری تکامل بلند مدت» استانداردی جهت انتقال داده‌های پرسرعت بی‌سیم برای تلفن همراه و ترمینال‌های داده است.

این فناوری قادر است حتی با وجود ترافیک بالایی از کاربران، سرعت انتقال داده‌ها را افزایش دهد. با استفاده از این سرعت جدید، دانلود فایل‌ها با سرعت بیشتری صورت خواهد گرفت.

    

ارتباط چشمی ربات با  انسان

 بهبود یافت

یک دانشجوی ژاپنی، رباتی ابداع کرده است که می‌تواند با انسان‌ها تماس چشمی برقرار کند.

انسان‌ها معمولا نگاه کردن به ربات‌هایی را که بیگانه به نظر می‌رسند، ناخوشایند می‌دانند و تعامل با این گونه ربات‌ها برایشان دشوار است؛ اما ممکن است یک ربات جدید، این مشکل را حل کند.

«ربات تقلیدی بیان احساسات» یا «سیر» (SEER) که توسط یک دانشجوی ژاپنی به نام «تاکایوکی تودو» ابداع شده، یک تجربه کاملا متفاوت محسوب می‌شود. این ربات، یک سر و گردن شبه‌انسان کوچک است که با تماس چشم و تقلید احساسات، به نزدیکترین شخص در اطراف خود واکنش نشان می‌دهد.

حالات این ربات، به دو دسته تقلید و تماس چشم تقسیم می‌شوند که هر دو مورد، مبتنی بر دوربینی هستند که ویژگی‌های چهره را در زمان واقعی تشخیص می‌دهد و ردیابی می‌کند.

«سیر» در حالت تقلیدی، محل قرار گرفتن ابروها، پلک‌ها و سر شخص را منعکس می‌کند. این حالت، بی‌نقص نیست زیرا معمولا ربات به خاطر وجود داده‌های بی‌نظم چهره، دچار لرزش می‌شود؛ اما این موارد در نسخه جدیدتر آن، اصلاح شده‌اند. حالت‌های طبیعی چهره انسان‌ها معمولا پرمعناتر هستند، اما این چهره کوچک با چشمانی که واقعی به نظر می‌رسند، تا حدودی از عهده تاثیرگذاری عمیق برمی‌آید.

حالت تماس چشمی ربات، امکان تعامل بی‌وقفه با نزدیکترین شخص را فراهم می‌کند؛ اما این توانایی، مانند تماس چشمی ربات‌های دیگر نیست. نگاه کردن به «سیر»، مانند نگاه کردن به جلوه‌های بصری است و موجب احساس همدردی بیننده با این ربات می‌شود. این احساس، بیشتر ناشی از چهره طبیعی کودکانه و چشمان واقعی «سیر» است.

این ربات، تنها یک پروژه هنری به شمار می‌رود؛ اما فناوری ورای ساخت آن، طوری است که می‌توان انتظار داشت در آینده به یک دستیار مجازی تبدیل شود.

از ربات «سیر»، در کنفرانسی در کانادا رونمایی شد.