ابتلای ۹ نفر در کشور به تب کریمه کنگو جگر و گوشت آبدار نخورید
رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آخرین آمار ۹ نفر به بیماری ویروسی تب کریمه کنگو مبتلا شدند که متاسفانه یک نفر از آنها جان خود را از دست داده است.
سید محمد آقامیری افزود: این بیماری همه ساله در فصل بهار و تابستان همزمان با فعالیت کنهها به اوج میرسد.
او توصیه کرد گوشت تازه ذبح شده در مراکز خارج از کشتارگاه ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه یخچال نگهداری و از مصرف جگر و گوشت خام یا آبدار پرهیز شود.
دیدگاه تان را بنویسید