مدیر خانه ایبی ابراز نگرانی کرد؛
گم شدن ۲۸۰۰ کیلو پانسمان بیماران پروانهایو بیتوجهی مجلس
سیدحمیدرضا هاشمی گلپایگانی، مدیر خانه ایبی گفت: از حدود شش هزار کیلو پانسمانی که یونیسف با حمایت مالی دولت آلمان به وزارت بهداشت جهت استفاده بیماران ایبی داده است، ۲۸۰۰ کیلو پانسمان گم شده و وزارت بهداشت هم در این زمینه شفافسازی نکرد.
او در گفتوگو با خبرگزاری ایلنا در خصوص پیگیری این پانسمانهای گمشده گفت: حوالی تیر امسال به کمیسیون بهداشت مجلس رفتیم و در حضور مدیران ارشد وزارت بهداشت از جمله رییس سازمان غذا و دارو و معاونان جلسه گذاشتیم. آنجا هم نتوانستند دقیق جواب بدهند که این ۲۸۰۰ کیلو پانسمان در چه انباری نگهداری میشود. قرار شد وزارت بهداشت گزارش دقیقی بدهد. اعلام کردند که بخشی از پانسمانها در انبار سازمان غذا و دارو و بخشی از آن در انبار هیات امنای ارزی است، اما نتوانستند بگویند که چه مقدار بوده است و عددی را مطرح نکردند.
وی ادامه داد: کمیسیون بهداشت به دو نفر از نمایندگان که یکی از آنها آقای بندپی، نماینده مازندران بود، ماموریت داد که کارها را پیگیری کنند و از انبار خانه ایبی و سازمان غذا و دارو بازدید داشته باشند و جلساتی را برگزار و اعلام کنند این ۲۸۰۰ کیلو که «خانهای بی» ادعا میکند تحویل نگرفته است و در بازار آزاد سردرآورده، وضعیتش چه شده استاما پس از گذشت بیش از دوماه، هنوز کمیسیون بهداشت به ماموریتی که داشته، توجه نکرده است. من هنوز هم روی حرفم هستم که ۲۸۰۰ کیلو پانسمان موجود نیست. دولت هم که تغییر پیدا کرد. اینکه مسئولان جدید وزارت بهداشت میخواهند این موضوع را پیگیری کنند یا خیر نمیدانم، اما مسئولان قبلی رفتند و جوابی به ما ندادند.
نگرانی از اتمام ذخایر پانسمان
هاشمی گلپایگانی افزود: ما که ادعا میکنیم این تعداد پانسمان نیست، اما اگر وجود هم داشته باشد و به ما داده شود، قطعا با مصرفی که بیماران دارند، بعد از مدتی تمام میشود، اما در آن زمان باز نگرانی دیگری ایجاد میشود که تهیه این پانسمان با توجه به تحریمها به چه صورت خواهد بود. امیدواریم که مسئولان جدید وزارت بهداشت به خصوص شخص آقای وزیر اهتمام داشته باشند و جلساتی را برقرار کنند. البته ما درخواست جلسه کردیم تا بالاخره پاسخی به خواسته ما داده شود و ضرورت دارد که آقایان شفافسازی انجام بدهند تا اعتماد عمومی لطمه نخورد.
هاشمی گلپایگانی افزود: ما برای یکی دو ماه ذخیره جزئی در انبار داریم، اما اگر تکلیف آن ته مانده مشخص نشود قطعا با اتمام ذخیره به مشکل میخوریم. من که به زخم بیمار نمیتوانم بگویم که آقای وزیر جدید آمده است و بگذار کارگروه تشکیل شود. خیلی زود دیر میشود. امیدوارم به این موضوع زودتر پرداخته شود که ما باید برای آینده چه فکری کنیم؟
هاشمی گلپایگانی گفت: من به عنوان مسئول خانه ایبی و همکاران دیگرم در سایر سمنها متوجه هستیم که دولت تازه مستقر شده است و مشکلات بسیار زیادی سرراه وزارت بهداشت است؛ به ویژه بیماری کرونا که مهارش از هرچیزی واجبتر است و اولویت بیشتری دارد. اما قطعا مسئولان ارشد وزارت بهداشت در کنار کرونا و سایر مسائل باید به بیماران خاص هم توجه داشته باشد.
تقاضا از وزیر بهداشت جدید
هاشمی گلپایگانی گفت: من دو تقاضا دارم. یک اینکه دکتر عیناللهی، وزیر محترم جدید بهداشت، معاونت اجتماعی را که آقای دکتر نمکی منحل کردند را احیا کنند. اگر معاونت اجتماعی احیا شود بسیاری از مشکلات سمنها مطرح و حل میشود. درخواست دومم هم این است که از ایشان به عنوان یک برادر تقاضا دارم که هرچه سریعتر با سمنهای مردمنهاد در حوزه سلامت و بهداشت جلسهای داشته باشند که بتوانند مشکلات را بسنجند و مطرح کنند. برای این مساله کارگروهی تنظیم کنند و در این امور وارد شوند. امیدوارم به زودی به این درخواست جامه عمل بپوشانند. در دولت قبل ۲۸ ماه این درخواست را گفتیم، اما به نتیجه نرسید. به هرحال الان خیلی دیر است و امیدواریم آقای وزیر هم اهتمام جدی داشته باشند.
دیدگاه تان را بنویسید