یک عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: در هر حوزه‌ای، از مولفه‌های روز عقب افتادیم، بیشتر روی جرم‌انگاری و محدود کردن رفتیم، چه اتفاقی افتاد؟ کار به سمت فضای غیررسمی و  سوءاستفاده‌کنندگان و کلاهبرداران رفت بدون اینکه مجوز بگیرند.

 مجتبی یوسفی در گفت‌وگو با ایلنا، از منظر جرم‌انگاری بحث رمزارزها را مورد توجه قرار داد و افزود: با جرم‌انگاری رمزارزها سوءاستفاده‌کنندگان منابع برق کشور را به تاراج بردند و کلاهبرداری و پولشویی اتفاق افتاد، در صورتی که اگر این را مدون از مواهبش استفاده می‌کردیم و برای مضراتش قانون تعریف و برخورد می‌شد، شاهد این موارد نبودیم.

حاکمیت شفاف به مردم بگوید 

چه کسانی فیلترشکن می‌فروختند

وی درباره رفع فیلتر واتس‌اپ و گوگل‌پلی گفت: امروز که حاکمیت، فیلترینگ را برداشته است، به مردم شفاف بگویند چه کسانی فیلترشکن می‌فروختند و سود‌های آنچنانی کسب کرده‌اند.

یوسفی تاکید کرد: امروز باید کسانی که درآمدهای مالی آنچنانی از کنار فروختن فیلترشکن کسب کردند، به مردم معرفی شوند.

این عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته ما از قبل هم درباره این اتفاق گفته بودیم که چه کسانی از قِبل فروش فیلترشکن صاحب درآمدهای آنچنانی شد‌ه‌اند اما زمان آن رسیده که با کسانی که از این نمد برای خودشان کلاهی درست کردند، فیلترشکن فروختند و درآمدها و سود آنچنانی کسب کردند، 

برخورد شود.

یوسفی با بیان این که باید بپذیریم امروز فضای مجازی، فضای مجازی نیست و حقیقی است، یادآور شد: امروز باید بپذیریم که فضای مجازی، فضای حقیقی است و بسیاری از کسب و کارها، بسیاری از مراودات علمی و اجتماعی به این فضا و بستر آمده‌اند.

وی با اشاره به این که همیشه گفته‌ام به جای خوب و زشت‌انگاری و دو قطبی‌سازی باید کار دقیق کرد، گفت: هر موضوعی یکسری محاسن و یکسری معایب دارد. تلاش کنیم از محاسن آن استفاده کنیم و معایب آن را کمرنگ یا بی‌اثر کنیم.