پاسخ وزیر کشور به ادعای رانت اطلاعاتی این وزارتخانه: بیاطلاعم
با معلوم شدن نتیجه بررسی هیاتهای اجرایی، یک جریان سیاسی برای افراد تائید شده جهت شرکت در انتخابات پیامک فرستاده است. پس از این اتفاق این سوال پیش آمد که اطلاعات افراد تائید صلاحیت شده از کجا به دست این جریان رسیده است.
وزیر کشور در این باره به ایلنا گفت: این کار کاملا غلط است. ببینید در دسترسی به اسامی آن چیزی که مربوط به حوزه وزارت کشور بوده است، غیر از مرکز ثبتنام و آنجایی که باید ثبت نام میکردند، هیچ جای دیگری امکان دسترسی نداشته است.
احمد وحیدی افزود: البته این اسامی باید به کجا فرستاده میشده؟ به ۶ نهاد باید فرستاده میشده است. ۶ نهاد باید درباره این افراد نظر میدادند؛ از وزارت علوم، قوه قضائیه، دستگاههای ثبت احوال، دادستانی کل و ۶ دستگاه باید جواب میدادند. بعد باید اینها اسامیشان به کجا میرفته؟ همزمان باید به هیأت نظارت میرفت. ۷ الی ۸، ۱۰ دستگاه در این کار درگیر بودند.
وزیر کشور ادامه داد: اتفاقا دوستان ما صحبت کردند با بعضی از افرادی که گفتند؛ اعلام کردند که نه ما آنهایی که از قبل احتمال میدادیم اینها در انتخابات شرکت کنند، برایشان پیامک فرستادیم.
وحیدی در خصوص اینکه این پیامک تنها برای گزینههای احتمالی از سوی جریان سیاسی مذکور فرستاده نشده بلکه حتی برای افرادی که نخستین بار است در انتخابات شرکت میکنند و از سوی هیاتهای اجرایی تائید صلاحیت شدهاند هم فرستاده شده، گفت: این که برای اول یا دوم رفته است من خبر ندارم، اما آنها برداشتشان این است که ما حدس زدیم، ادعایی که شده (ادعای ارائه رانت اطلاعاتی از سوی وزارت کشور) کاملا غیرواقعی است، ضمن این که این اسامی فقط به جاهای خاص رفته است به جاهای دیگر نرفته است و بسیار هم با دقت این کار انجام شده است. این که گروههای سیاسی از کجا حدس زدند و چه کار کردند، من اطلاعی ندارم، اگر خیلی مُصر هستند باید دستگاههای اطلاعاتی بررسی کنند.
دیدگاه تان را بنویسید