روی موج کوتاه
موعد قانونی حضور رئیسجمهور در مجلس مشخص نشده است
معاون پارلمانی رئیسجمهور گفت: با توجه به آیین نامه داخلی مجلس از زمان اعلام وصول سوال از رئیسجمهور ایشان یک ماه فرصت دارند تا در مجلس حاضر شوند؛ هنوز تاریخ حضور ایشان در مجلس مشخص نیست.
به گزارش ایسنا، حسینعلی امیری در حاشیه جلسه هیات دولت این هفته در جمع خبرنگاران در ارتباط با موضوع سوال نمایندگان مجلس از رئیسجمهور اظهار کرد: براساس قانون آیین نامه داخلی مجلس از زمانی که سوال اعلام وصول میشود آقای رئیسجمهور یک ماه وقت دارد تا در مجلس حضور پیدا کند که رئیس محترم مجلس آقای دکتر لاریجانی اعلام وصول کردند و بلافاصله آقای رئیسجمهور به خاطر پایان دادن به گمانهزنیهایی که ممکن بود باعث انشقاق و چند دستگی در جامعه بشود، اعلام آمادگی کردند تا در مجلس براساس آیین نامه مجلس در فرصت یک ماهه حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: تاریخ دقیق حضور آقای رئیسجمهور در مجلس هنوز تعیین نشده اما آن چیزی که مسلم است ایشان در موعد قانونی در مجلس انشاءالله حضور پیدا خواهند کرد.
استیضاح وزیر اقتصاد
به هیأت رئیسه رسید
احمد امیرآبادی، عضو هیأت رئیسه مجلس: طرح استیضاح مسعود کرباسیان وزیر امور اقتصاد و دارایی تقدیم هیأت رئیسه مجلس شده است و اگر تعداد امضاهای این طرح از حد نصاب قانونی نیفتد، به احتمال زیاد در جلسه علنی یکشنبه هفته آینده پارلمان 28 مردادماه در صحن علنی خانه ملت اعلام وصول میشود.
با رفع فیلتر توئیتر
شریک جرم میشوم
محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور: ۶ وزیر به من نامه مینویسند و میخواهند که جلسه بگذاریم تا رفع فیلتر کنیم که من نرفتم زیرا میبینم در اینجا شریک در جرم خواهم شد. در مورد پرونده های اقتصادی لازم باشد از وزیر هم تحقیق میکنیم. رسیدگی به پرونده های پیچیده این چنینی قطعا احتیاج به طی کردن یکسری مراحل دارد و اگر بخواهیم رسیدگی متقن باشد، حتما باید بر اساس صبر و حوصله متناسب با کار باشد.
احتمال کاهش تعهدات ایران در برجام
کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی: باید در برجام توازنی بین تعهدات و مزایا وجود داشته باشد، اگر تعهدات خود را انجام دهیم ولی مزایایی نباشد ادامه برجام معنا ندارد و ممکن است از تعهدات بکاهیم.
طبق پاراگراف ۲۶ برجام این حق را داریم که اگر طرف مقابل به تعهدات خودش عمل نکرد ایران بخشی و یا همه تعهدات خود را میتواند انجام ندهد، این یک تصمیم سیاسی است و نه فنی و برای همین در اختیار سازمان نیست.
«ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان» تایید شد
عباسعلی کدخدایی، سخنگو و قائم مقام دبیر شورای نگهبان: اعضای شورا با کلیات طرح ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان موافق هستند و آن را مغایر شرع و قانون اساسی تشخیص ندادند. البته یکی دو سوال جزئی در خصوص مصوبه مجلس باقی مانده که از مجلس جویا میشویم تا با رفع ابهام، این قانون اجرا شود.
ظرفیت رفراندوم وجود ندارد
آذر منصور، قائممقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران: به کار گیری و استفاده از اصل 59 قانون اساسی، طبق قانون منوط به موافقت مجلس شورای اسلامی است که به نظر نمیرسد در شرایط فعلی امکان اجرای این موضوع در همه تصمیمگیریها فراهم باشد، چه موضوعاتی مثلی مذاکره با آمریکا و چه موضوعات فرهنگی یا اجتماعی. رفراندم در موضوعاتی مثل پوشش زنان که مناقشهبرانگیز است.
دیدگاه تان را بنویسید