عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس معتقد است تعطیلی ۸۰درصد بنگاه‌های تولیدی ناشی از عدم همکاری بانک‌ها در تامین  نقدینگی است.

عبدالله رضیان در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت گفت: در حال حاضر فشار سنگینی بر وزارت صنعت، معدن و تجارت برای تامین مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان وارد است. 

از سوی دیگر با اعمال تحریم‌ها علیه ایران، بیشترین ضرر متوجه صنعت شد چرا که این حوزه با کمبود ارز، نقدینگی، قطعات موردنیاز و... روبه‌رو شده است.

نماینده قائمشهر در مجلس با بیان اینکه مکانیزم رفع مشکلات صنعت در اختیار دولت است، افزود: اگرچه دولت اقداماتی برای تسهیل کسب و کار در صنعت انجام داده اما مشکل اصلی این حوزه هنوز باقی مانده است.

وی با اشاره به جلسه هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد: مقرر شد وزیر صنعت، معدن و تجارت هماهنگی مناسبی برای تامین نقدینگی با رئیس کل بانک مرکزی داشته باشد چراکه به نظر می‌رسد ذهنیت مجموعه‌های مختلف نسبت به صنعت متفاوت است و معتقدند این بخش عملکرد مناسبی نداشته است.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس خاطرنشان کرد: براساس گفته‌های آقای رحمانی، بخش خصوصی نیز به درستی از صنعت حمایت نمی‌کند. وزیر صمت در این باره گلایه‌هایی داشت مبنی بر اینکه در ساماندهی مشکلات صنعت تنهاست و افراد، کیفیت نامناسب خودروهای تولیدی را به تمام مسائل بخش صنعت تعمیم می‌دهند.

این نماینده مجلس با بیان اینکه نکته اصلی در شرایط تحریمی حفظ تولید موجود است، ادامه داد: باید از تعطیلی واحدهای تولیدی جلوگیری شود. در حال حاضر مشکل اصلی واحدهای تولیدی عدم تامین تسهیلات است و بانک‌ها، بنگاه‌های تولیدی را در این امر همراهی نمی‌کنند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: دولت و مجلس باید به دنبال تامین سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی باشند. 

تقریبا 80درصد مشکل واحدهای تولیدی غیرفعال و تعطیل ناشی از عدم همکاری بانک‌ها در تامین نقدینگی است.