مدیرعامل بانک رفاه کارگران درباره واگذاری این بانک و ضرورت حفظ منافع کارگران و بازنشستگان اظهار داشت: براساس سیاست‌های کلی اصل 44 و همچنین برنامه هفتم توسعه قرار بر این شده که هر سهامدار بیشتر از 33درصد سهام این بانک را نداشته باشد و مابقی آن را واگذار کند.

به گزارش ایلنا، اسماعیل لله‌گانی ادامه داد: از آنجایی که 100درصد سهام بانک رفاه کارگران متعلق به تامین اجتماعی بود، 33درصد مدیریت در اختیار این سازمان است و 67درصد به صندوق ضمانت سپرده‌ها واگذار شده است. در حقیقت 100درصد سهامدار سازمان تامین اجتماعی است و سهامی جابه‌جا نشده و تنها 67درصد مدیریت به صندوق ضمانت سپرده‌ها واگذار شده است.

وی تاکید کرد: خواسته بازنشستگان این است که مدیریت به سازمان تامین اجتماعی برگردد اما این موضوع منع قانونی دارد و هر چه که قانون تصویب کند همان به اجرا می‌رسد و از طریق مبادی قانونی همان موضوع مورد پیگیری قرار می‌گیرد. لله‌گانی با بیان اینکه ما به عنوان مدیران بانک در این فرایند و روند نقش خاصی نداریم، گفت: در یک مدلی امکان این وجود دارد که بازنشستگان تامین اجتماعی سهامدار شوند. تصمیم‌گیری درباره سهام بانک به سهامداران برمی‌گردد و در حال حاضر بررسی این مدل در دستور کار قرار گرفته است.

وی افرود: البته مدیران تامین اجتماعی در حال پیگیری این هستند که بانک رفاه مستثنی از قانون واگذاری باشد اما اگر قرار بر این باشد که سازمان تامین اجتماعی سهام خود را واگذار کند، یکی از پیشنهادات این است که بخشی از سهامداران به خود بازنشستگان واگذار شود.

مدیرعامل بانک رفاه کارگران درباره تعیین تکلیف اموال این بانک اظهار داشت: اموال زیرمجموعه بانک محسوب می‌شوند و به استناد مواد 16 و 17 قانون رفع موانع تولید الزام داریم که سهام بانک را واگذار کنیم و مرتبا در حال انتشار آگهی هستیم و اکثر سهم‌های بانک ازجمله پتروشیمی امیرکبیر که 10درصد آن به صورت نقد و مابقی اقساط 5 ساله آگهی شده‌است. در صورتی‌که خریدار داشته باشد این اموال به فروش می‌رسد.