یک کارشناس حوزه کار با اشاره به آماده شدن لایحه امنیت شغلی گفت: در کارهای با ماهیت مستمر باید پس از یک دوره آزمایشی با کارگر قرارداد دائم بسته و توسط کارفرما رسمی شود تا با انگیزه بالاتر به فعالیت ادامه بدهد و بازدهی بهتری داشته باشد.

ولی‌الله صالحی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اخیرا در همایش ملی کار اعلام شد که لایحه امنیت شغلی آماده شده و نمایندگان مجلس جدید باید آن را تبدیل به قانون کنند. این لایحه حائز اهمیت است زیرا امنیت شغلی برای کارگر مهم است. بارها اعلام کردیم که وقتی کارگر وارد کارخانه‌ای می‌شود که کارش ماهیت مستمر دارد باید بعد از یک دوره آموزشی یا آزمایشی یا هر عنوان دیگری رسمی شود تا بداند که در این کارگاه یا کارخانه به رسمیت شناخته می‌شود. این کار هم به نفع کارگر است، چون به آن محیط تعلق خاطر پیدا می‌کند و هم به نفع کارفرماست چون بهره‌وری کارگاه را تضمین کند.

این کارشناس حوزه کار با بیان اینکه در لایحه سقف پیشنهادی برای تبصره ۱ و ۲ ماده ۷ قانون کار پنج سال پیشنهاد شده، اظهار کرد: این پیشنهاد یک راهکار است و اگر عملیاتی شود خوب است ولی در مورد کارهای پروژه‌ای نمی‌شود کاری کرد. فرد در یک پروژه مشغول کار می‌شود که تاریخ انقضا دارد. 

وقتی پروژه تمام می‌شود کار کارگر هم تمام می‌شود اما بحث ما بیشتر روی کارهایی است که مثل تولید خودرو یا لوازم خانگی ماهیت مستمر دارند. اگر در لایحه، سقف پیشنهادی کمتر از پنج سال بود بهتر بود ولی همین پیشنهاد هم اگر به درستی عملیاتی شود راهی است که می‌تواند  مثمرثمر باشد.