تجمع کارگران داروگر در اعتراض به عملی نشدن وعده پرداخت حقوق
شماری از کارگران کارخانه داروگر تهران صبح دیروز (۴ تیرماه) در اعتراض به محقق نشدن وعدههای داده شده برای وصول مطالباتشان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش ایلنا، آنها مدعیاند برخلاف وعدهای که مدیران کارخانه، به آنها داده بودند، هنوز از سه ماه معوقات مزدی، پولی به حساب کارگران پرداخت نشده است.
کارگران گفتند: در آخرین اجتماع صنفی کارگران داروگر تهران که ۲۱ خرداد ماه در محوطه بیرونی کارخانه برگزار شد، مدیران و مسئولان قول دادند با آغاز تیر ماه طی چند نوبت مطالباتمان را پرداخت میکنند که هنوز عملی نشده است.
کارگران داروگر تاکید کردند: افزایش معوقات مزدی کارگران این واحد تولیدی به کمبود منابع مالی برمیگردد که در حال حاضر پرداخت آن از ابتدای سال جاری (۱۴۰۱) به تاخیر افتاده است.
آنها با بیان اینکه با حذف پیمانکار سرویس ایاب و ذهاب، کارگران چند ماه است برای رفت آمد دچار مشکل شدهاند، گفتند: منتظر عملی شدن پرداخت مطالبات مزدی، معوقات بیمهای، تامین امنیت شغلی، تعیین تکلیف وضعیت کارخانه و مدیریت کارخانه هستیم.
کارگران در ارتباط با وضعیت تولیدات داروگر گفتند: از ابتدای سال جاری تولید در این واحد تولیدکننده انواع محصولات شوینده (به جز تولید ۱۵ تن شامپو) متوقف شده و کارگران کاری برای انجام ندارند.
کارگران در خاتمه تصریح کردند: در پیگیری مطالبات صنفی خود، کارفرما مدعی است برای تامین مواد اولیه تولید دچار مشکل شده و در سامانه ثبتنام نمیشود. این در حالی است که مواد اولیه شامپو و مایع ظرفشویی به راحتی در داخل کشور قابل دسترسی و خرید است.
کارگران دستفروشی میکنند و نگهبانی میدهند
در همین زمینه محمدرضا فرزعلیان گفت: اگر مسئولان به داد شرکت داروگر نرسند، این شرکت به زودی نفسهای آخر را میکشد.
به گفته رئیس کانون شوراهای محور غرب و شمال غرب تهران، نفسهای داروگر به شماره افتاده و اگر به دادش نرسند، به زودی به انتها میرسد.
او اضافه کرد: کارگران این شرکت در سال جدید حقوق نگرفتهاند و در واقع از ابتدای سال ۱۴۰۱ برایشان نه حقوق رده شده نه بیمه. این نیروها چندماه است که بدون دستمزد به سر میبرند و همین مساله مشکلات بسیار برای آنها به وجود آورده است.
فرزعلیان با بیان اینکه «تلاشی برای احیای این شرکت باسابقه و قدیمی صورت نمیگیرد»، اضافه کرد: طبق اخبار دریافتی، مدیریت شرکت در سال جدید چند بار مواد اولیه از وزارت صنایع تحویل گرفته اما حتی یک روز هم تولید نداشتهاند. این کارخانه در تمام این مدت به حالت نیمهتعطیل بوده است.
به گفته این فعال کارگری، داروگر از زمانیکه خصوصی شده، دچار بیماری است و امروز نفسهای آخر را میکشد و احتیاج به رسیدگی از طرف مسئولان امر دارد تا از مرگ آن جلوگیری شود.
فرزعلیان تاکید میکند که روزگار کارگران این شرکت بدون حقوق به سختی میگذرد و هرچه هم اعتراض میکنند به جایی نمیرسند گویا ارادهای برای احیای داروگر نیست.
او اضافه میکند: کارگران این شرکت شبها به دستفروشی و نگهبانی در جاهای دیگر مشغول هستند و رئیس شورای شرکت، شبها در پارکینگ خصوصی نگهبانی میدهد. از مسئولان میخواهیم به داد این نیروهای متخصص و باسابقه برسند آن هم وقتی تولید ۱۱۴ قلم جنس این کارخانه به ۴ قلم رسیده است.
دیدگاه تان را بنویسید