معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی:
هدف سامانه پایش کار، صیانت از کارگران و نیروهای شاغل است
سامانه پایش کار اطلاعات مربوط به تشکیل کمیتههای حفاظت فنی و بهداشت کار، اجرای طبقهبندی مشاغل و ساماندهی تشکلهای کارگری در بنگاهها و واحدهای تولیدی را در قالب خوداظهاری کارفرمایان در اختیار وزارت کار قرار میدهد تا در تصمیمسازیهای مربوط به جامعه کار و تولید به کار گرفته شود.
به گزارش ایسنا، در این سامانه فرمهای خود اظهاری کارفرمایان مربوط به الزامات قانون کار و مقررات ایمنی و حفاظت فنی جانمایی شده که با تکمیل فرمهای خوداظهاری توسط بنگاههای اقتصادی به صورت خودارزیابی، برای اولین بار با ترسیم کارنامه کاری، این بنگاهها میتوانند نقش تاثیرگذاری در تصمیمسازیهای دولت در توسعه و تقویت جامعه کار و تولید داشته باشند.
«علیحسین رعیتیفرد» معاون روابط کار وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از اهداف سامانه پایش کار را صیانت از کارگران و نیروهای شاغل عنوان کرده و میگوید: این سامانه که هم اکنون در دسترس عموم قرار دارد، هم در بحث صیانت از نیروی کار و هم جلوگیری از حوادث ناشی از کار وزارت کار را یاری میدهد.
وی می افزاید: در فاز اول سامانه، کارفرمایان میتوانند به صورت خودارزیابی اطلاعات واحد تولیدی، تعداد کارگران و شیفتهای تولید، وضعیت قراردادها و طبقهبندی مشاغل را ارائه دهند.
به گفته معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از مزیتهای سامانه، تسهیل در ورود به آن بدون اخذ کد کاربری و رمز ورود است که صرفا از طریق ثبت کد کارگاهی صورت میپذیرد.
رعیتیفرد میگوید: اطلاعات پایش شده در این سامانه، پیشنیاز ایجاد نظام یکپارچه یک مرکز مانیتورینگ کار و تولید است که هدف برنامهریزی برای ساماندهی و حل و فصل مشکلات بنگاههای اقتصادی را به شکل یک کلینیک عارضهیابی، ارزیابی و تحلیل رفع موانع تولید از طریق پایش اطلاعاتی که در فرمهای خوداظهاری است، محقق میکند.
دیدگاه تان را بنویسید