اخبار فولاد
ثبت رکورد ماهیانه تولید آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان با اعلام ثبت رکورد ماهیانه در واحد احیا مستقیم، ثبت این رکورد را به همکاران و ذینفعان فولاد هرمزگان تبریک گفت.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در تشریح این رکوردها گفت: در اردیبهشت ماه یک رکورد ماهیانه تولید آهن اسفنجی توسط مدول A به میزان ۸۳،۰۸۲ تن به دست آمد که رکورد قبلی آن به میزان ۸۱،۰۴۰ تن در فروردین ماه به دست آمده بود . رکورد مهم اردیبهشت ماه نیز تولید ماهیانه آهن اسفنجی توسط هر دو مدول به میزان ۱۶۳،۵۲۳ تن می باشد رکورد قبلی نیز به میزان ۱۶۱،۶۲۰ تن در فروردین ماه کسب شده بود معروفخانی با اشاره به شعار تولید ، مانع زدایی ها و پشتیبانی ها تصریح کرد: با تشکیل کمیته های تحول، موانع تولید در فولاد هرمزگان شناسایی شده است.
این موانع را اگر به دودسته درون سازمانی و برون سازمانی تقسیم کنیم برای بخش درون سازمانی با ترسیم اقدامات استراتژیک و هدف گذاری ها ، برنامهریزی دقیقی برای رفع این موانع در دستور کار قرار دارد . وی در ادامه گفت : به طور مثال در واحد احیا مستقیم در صدد هستیم با افزایش ریت تولید و کاهش توفقات ، تولید آهن اسفنجی را در سال جاری به یک میلیون و 720 هزار تن برسانیم که 70 هزار تن بالاتر از ظرفیت اسمی این واحد است. اما برای رفع موانع تولید در بخش برون سازمانی نیاز به پشتیبانی های سایر نهاد ها می باشد ، یکی از این موارد در حوزه برق و گاز به عنوان یکی از اارکان اصلی تولید است که در مقاطعی از سال با قطعی و کمبود روبرو هستیم . امید است با هدف کمک به تولید و اقتصاد مقاومتی ، این پشتیبانی ها از فولاد هرمزگان به عنوان یک صنعت مادر صورت پذیرد و ما شاهد قطعی و کمبود نباشیم . معروفخانی کمبود برق و گاز را از دلایل اصلی کاهش تولید و حسارت به خطوط تولید و تجهیزات دانست و تاکید کرد :البته این مانع ، بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری است . مدیرعامل فولاد هرمزگان برنامه توسعه در همه واحد ها را از برنامه های اصلی فولاد هرمزگان در راستای افزایش تولید عنوان کرد.
ارزشافزوده 2 میلیون دلاری با بومیسازی در فولاد سفیددشت
این شرکت در راستای سیاست استفاده حداکثری از توان تولیدکنندگان و صنعتگران داخلی، طی دو سال منتهی به فروردینماه 1400، موفق به بومیسازی بخشی از تجهیزات و قطعات موردنیاز خود با ارزش بیش از 2 میلیون دلار گردیده است.
مدیر عملیات و مسئول کمیته بومیسازی شرکت فولاد سفیددشت با اعلام این مطلب و با تأکید بر نهادینه شدن بومیسازی و استفاده از توانمندسازی داخلی بهعنوان یکی از اولویتهای مهم این شرکت، یادآور شد: با تشکیل کمیته بومیسازی فولاد سفیددشت در سال 1397، شناسایی و سازماندهی قطعات و تجهیزات با قابلیت تأمین از داخل در دستور کار قرار گرفت که حاصل این فرایند، بومیسازی بیش از 160 قطعه و تجهیز موردنیاز صنعت فولاد بوده است ایمان سلیمانی افزود: بومیسازی قطعات و تجهیزات برای شرکت فولاد سفیددشت از جنبههای مختلفی از جمله خودکفایی، توانمندسازی صنایع داخلی، کاهش هزینههای ارزی، قابلیت بهینهسازی و بازطراحی تجهیزات و قطعات، تسریع در فرایند خرید و سهولت دسترسی به خدمات پس از فروش، حائز اهمیت است.
مسئول کمیته بومیسازی فولاد سفیددشت از طراحی و ساخت الکتروموتورهای MV، گلوب ولوها، دمپرهای الکتریکی دمندهها، عملگر والوها، گیربکسهای واحد کلاریفایر، کلاسیفایر و سیستم حمل مواد، روتور دمندههای سنگین، بدنه فن Stack، پمپهای دور بالا، تیغههای فن برجهای خنککن و نمونهگیر اتوماتیک کوره بهعنوان مهمترین تجهیزات و قطعات بومیسازی شده این شرکت در سال 1399 یاد کرد. سلیمانی ضمن تشکر از فولاد مبارکه در خصوص انتقال تجربیات در زمینه بومیسازی، اظهار امیدواری کرد: با تدوین سند بومیسازی و توسعه همکاری واحدهای عملیات و بازرگانی در جهت سیاستگذاری تأمین قطعات واحد فولادسازی، بتوان برای پیشبرد هر چه بهتر برنامه تأمین تجهیزات و قطعات موردنیاز این واحد از تأمینکنندگان داخلی بهرهمند شد.
دیدگاه تان را بنویسید