مظفری خبر داد:
عزم سازمان منطقه آزاد کیش برای توسعه و رونق اقتصادی بندر چارک
زیر ساختهای بندر چارک با هدف رونق اقتصادی و رشد صنعت گردشگری منطقه توسعه می یابد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش، غلامحسین مظفری در جلسه ای که با حضور محمد خدنگ شهردار و اعضای شورای شهر بندر چارک سهشنبه 23 دی در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ بر توسعه زیرساختهای عمرانی منطقه و همچنین توسعه بندر چارک تاکید کرد.
مظفری با بیان این که بندر چارک نقش موثری در روند توسعه منطقه آزاد کیش در حوزههای عمرانی و اقتصادی داشته است گفت: بهره گیری از ظرفیتهای بندرچارک در جهت ارائه خدمات با کیفیت به مسافران و گردشگران که سبب رونق اقتصادی این منطقه می شود مستلزم ایجاد زیرساختهای لازم است.
وی جنگل هراز با طول 2 کیلومتر که تا 7 کیلومتر نیز قابلیت توسعه دارد را به عنوان سرمایه ای ملی و یکی از جاذبههای گردشگری بندر چارک برای رونق اقتصادی این بندر برشمرد و تصریح کرد: با استفاده از مشاور متخصص و توانمند نقش کلیدی جنگل هراز در رونق گردشگری این منطقه مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به ساخت سالن مسافری فرودگاه بینالمللی کیش که پس از بهرهبرداری موجب افزایش ظرفیت پذیرش سالانه مسافر به میزان 6 میلیون نفر در سال خواهد شد بیان داشت: با استفاده از مشاور مجرب جهت بهره گیری از ظرفیتهای بندر چارک و جزیره کیش این دو منطقه به عنوان مکمل توسعه و رونق گردشگری در نظر گرفته خواهند شد.
غلامحسین مظفری: سرعت و کیفیت اجرای طرحها در بندر چارک اهمیت بسیاری دارد و با استفاده از ظرفیتهای گردشگری و راهاندازی تورهای گردشگری میتوانیم در این بندر فرصتهای شغلی جدید ایجاد کنیم
وی با تاکید بر این که نوع بهرهبرداری مهمتر از ساخت طرحهای تعریف شده در این مناطق است گفت: باید برنامه ای مدون و بسیار دقیق برای بهرهبرداری از طرحهایی که به اتمام میرسد پیشبینی کرد تا دستیابی به یک درآمد پایدار محقق شود.
مظفری بر لزوم اهمیت سرعت و کیفیت اجرای طرحها در بندر چارک تاکید کرد و افزود: با استفاده از ظرفیتهای گردشگری بندرچارک و راهاندازی تورهای گردشگری میتوانیم در این بندر فرصتهای شغلی جدید ایجاد کنیم.
محمد خدنگ، شهردار بندر چارک نیز در ادامه این جلسه ضمن تشکر و قدردانی از حمایتهای سازمان منطقه آزاد کیش در خصوص اجرای طرحهای «بلوار کیش، اسکله و سالن مرجع» این منطقه که در دستور کار قرار گرفته است،گفت: تعامل سازنده میان بندر چارک و سازمان منطقه آزاد کیش موجب توسعه و رونق اقتصادی بندر چارک خواهد شد.
وی خاطر نشان کرد: بندر چارک دروازه ورودی جزیره کیش است و مسافران زیادی از حاشیه خلیج فارس به بندر چارک وارد می شوند از این رو این منطقه نمادی از ایران اسلامی است که باید زیرساختهای آن توسعه یابد.
دیدگاه تان را بنویسید