مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اعلام کرد
راهاندازی مرکز منطقهای سلامت در جزیره
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش گفت: جزیره کیش با بهرهگیری از ظرفیتهای اقلیمی بویژه محیط زیست فوقالعاده، میتواند به مرکز درمان و سلامت منطقه تبدیل شود.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، غلامحسین مظفری، با بیان این که این جزیره میتواند در زمینههای علمی و پزشکی به برند برتر کشور و منطقه خلیج فارس و کشورهای همسایه تبدیل شود، افزود: با توجه به این که تحقیقات علمی و دانشگاهی در جزیره کیش، موجب رونق سرمایهگذاری در این منطقه شده و کیفیت زندگی را ارتقا داده است، میتوان از آن به عنوان یک ظرفیت قابل توجهی برای ایجاد تحول اقتصادی و علمی در جزیره کیش از جمله راهاندازی مرکز منطقه ای سلامت استفاده کرد.
وی بر ضرورت بهرهمندی از ظرفیتهای ایجاد شده در این منطقه تاکید کرد و گفت: نقش و رسالتی که این سرمایه عظیم می تواند برای کشور در حوزه دانشگاههای پزشکی و غیر پزشکی ایفا کند، بسیار مهم است. مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش در ادامه با اظهار خوشحالی از رشد شرکتهای دانش بنیان در این جزیره گفت: تا کنون بیش از 40 شرکت دانشبنیان در مرکز نوآوری کیش استقرار یافتند و برخی از دانشگاههای کشور از جمله دانشگاههای شهید بهشتی، تهران، صنعتی امیر کبیر و علم و صنعت با یک رویکرد جدید فعالیت خود را در این مرکز آغاز کردند. وی شرایط اقلیمی «آب و هوا، ساحل، دریا، اکسیژن خالص و زیست محیطی» در جزیره کیش را برای مراکز سلامت، پیشگیری و درمان و بخشهایی که میتوانند نقش مهمی در این حوزهها داشته باشند فرصت بسیار خوبی برای مجموعههای دانشگاهی مستقر در این منطقه برشمرد. رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش در رابطه با این که در حوزه پزشکی اقدامات خوبی انجام شده است گفت: منطقه آزاد کیش در حوزه پزشکی از شرایط خوبی از قبیل: دانشگاهها و اساتید برجسته و توانمند برخوردار است و در این خصوص می توانیم یک کار اقتصادی بزرگی انجام دهیم. مظفری با اشاره به جمعیت 80 میلیونی ایران که بخش عمده آنان مسافرانی هستند که به کیش سفر می کنند و خوشبختانه از یک توان مالی خوبی برخوردار هستند اظهار داشت: برای پیش بینی بخش زیادی از نیازهای سلامت این منطقه را می توان در قالب برنامه راهبردی تدوین کرد. مظفری اقدامات انقلابی و جهادی را در حوزههای سلامت یکی از شاخصهای اصلی تحقق یافتن تامین نیازهای درمان کشور عنوان کرد و گفت: با فراهم شدن این مهم برای ارائه خدمات ویژه در حوزه سلامت و درمان می توان از خروج ارز جلوگیر و ارزش افزوده برای این منطقه ایجاد کرد.
شایان ذکر است جزیره کیش با ۹۱ کیلومتر مربع مساحت و جمعیتی حدود ۴۰ هزار نفر در آبهای خلیج فارس و در استان هرمزگان واقع شده است.
دیدگاه تان را بنویسید