مدیرعامل فولاد مبارکه مطرح کرد؛
تشکیل صندوق بازارگردان مستقل برای تقویت و ثبات بازار سرمایه
نشست هماندیشی ایمیدرو و شرکتهای معدنی و صنایع معدنی برای تقویت بازار سرمایه برگزار شد. در این نشست بیش از هشت محور برای تقویت بازار سرمایه در نظر گرفته شد. یکی از این راهکارها تشکیل صندوق بازار گردان مشترک بود که حمیدرضا عظیمیان در جلسه پیشنهاد داد تا هر شرکت یک صندوق بازار گردان مستقل تشکیل دهد و این صندوقها زیر نظر کمیته راهبردی ایمیدرو قرار داشته باشند که این پیشنهاد مورد موافقت حاضرین در جلسه قرار گرفت.
مهندس حمیدرضا عظیمیان، مدیرعامل فولاد مبارکه در حاشیه نشست هماندیشی ایمیدرو و شرکتهای معدنی و صنایع معدنی جهت تقویت بازار سرمایه گفت: از مهمترین برنامههای شرکت فولاد مبارکه در راستای تقویت بازار سرمایه تشکیل صندوق بازار گردان به صورت مستقل است که هم در مواقع لزوم میتواند وارد بازار شود و از سهم محافظت کند و هم با تامین منابع مالی برای اجرای پروژهها که ارزش افزوده ایجاد میکند، منتهی به افزایش ارزش افزوده سهام شده و سهام را پشتیبانی میکند.
عظیمیان ادامه داد: در مورد سهام خزانه نیز در تلاش هستیم تا مجوز آن را از سازمان بورس به زودی اخذ کنیم که این نیز باعث میشود بتوانیم حمایتهای قانونی لازم را از طریق سهام فولاد مبارکه انجام دهیم تا خیال سهامداران حقیقی آسوده باشد که سهامشان قدرتمند است.
وی ضمن اشاره به طرحهای توسعهای فولاد مبارکه، بیان کرد: اصلیترین پروژه فولاد مبارکه طرح نورد گرم۲ به ظرفیت ۴.۲ میلیون تن تا سه سال دیگر به بهرهبرداری خواهد رسید. افزایش ظرفیت فولاد هرمزگان از یک و نیم میلیون به دو میلیون تن، تولید ۸۰۰ هزارتن فولاد خام فولاد در سفید دشت از دیگر طرحهای توسعهای فولاد مبارکه است که امسال به بهرهبرداری میرسد.
اصلیترین پروژه فولاد مبارکه طرح نورد گرم۲ به ظرفیت ۴.۲ میلیون تن تا سه سال دیگر به بهرهبرداری خواهد رسید. افزایش ظرفیت فولاد هرمزگان از یک و نیم میلیون به دو میلیون تن، تولید ۸۰۰ هزارتن فولاد خام فولاد در سفید دشت از دیگر طرحهای توسعهای فولاد مبارکه است که امسال به بهرهبرداری میرسد
مدیرعامل فولاد مبارکه تصریح کرد: طرح تکمیل فاز دوم سنگان نیر در دست اقدام است که افزایش ظرفیت تولید کنسانتره از ۲.۵ میلیون به پنج میلیون تن است و منتظر فرصتی برای اجرای مراسم بهرهبرداری آن هستیم.
حمیدرضا عظیمیان با اشاره به پرونده افزایش قیمت ضرایب زنجیره فولاد، اظهار کرد: از همان ابتدا که موضوع تعدیل ضرایب قیمتی زنجیره فولاد مطرح شد، به طور قاطع و با استدلالهای بسیار منطقی و اقتصادی به مقامات وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کردیم که هرگونه افزایش در این زمینه باعث بهم خوردن تعادل در زنجیره فولاد میشود و افزایش محصولات نهایی را به همراه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: امسال افزایش تقریبا دو برابری پایه قیمتگذاری ضرایب زنجیره فولاد که شمش فولاد خوزستان است را شاهد بودیم. این افزایش قیمت شمش، تاثیر مستقیم بر روی نرخهای کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی گذاشته است، به طور مثال اسفند ماه سال گذشته کنسانتره را میانگین تنی۶۵۰ الی
۶۶۰ هزار تومان میخریدیم که امروز این مبلغ به تنی یک میلیون و ۳۰۰ هزار تومان رسیده است. به عبارت دیگر قیمت کنسانتره بیش از دوبرابر شده است. در چنین شرایطی، چه افزایش دیگری نیاز است صورت بگیرد؟
عظیمیان تاکید کرد: همین اتفاق باعث شده قیمت ورق، میلگرد و مابقی محصولات فولادی افزایش پیدا کند. حال اگر بخواهند پایه نرخ ضریب کنسانتره را از ۱۶ درصد شمش فخوز به هر عدد دیگری افزایش دهند، مصرف کننده نهایی یعنی مردم با مشکلات جدی مواجه خواهند شد. لذا تاکید کردیم که برای حفظ سرمایه گذاری و توجیه اقتصادی بخش معدن و صنایع معدنی و فولاد، مطلقا هیچگونه افزایشی در این قسمت نداشته باشیم.
دیدگاه تان را بنویسید